Bedrijfsfotografie is mijn specialiteit

Uw event perfect in beeld gebracht

De events die u organiseert met uw bedrijf zijn uiterst belangrijk voor uw uitstraling. Op die momenten moet u er staan. Een goede indruk maken op uw personeelsleden en scoren bij uw klanten; daar komt het op aan. Sprekende beelden en indrukwekkende foto's zorgen ervoor dat u dat moment nog lang opnieuw beleeft. U maakt er ook graag gebruik van op uw sociale media, zodat ook diegenen die er niet zelf bij waren toch kunnen meegenieten, en zien wat u en uw bedrijf in hun mars hebben.

Bedrijfsfotografie, mijn specialiteit

Huurt u een expert in bedrijfsfotografie in, zoals Cofre Fotografie in Oostende, dan kunt u zich rustig focussen op uw medewerkers en uw klanten tijdens de presentatie of het event. Ondertussen leg ik alle prominente beelden nauwkeurig vast op de hete plaat. Zo krijgt u achteraf een mooi overzicht te zien van alle mooie momenten, zodat u samen met uw mensen na kunt genieten. Bovendien kunt u met deze beelden uw bedrijf extra in de kijker te zetten!

People buy people

Uw klanten werken regelmatig samen met u en uw medewerkers en willen graag weten wie er schuilgaat achter namen en functies. Het is dan ook een goed idee om een fotoshoot te organiseren waarop uw medewerkers zich letterlijk van hun beste kant laten zien. Zo hebt u altijd professionele beelden ter beschikking die u kunt inzetten op uw website en kunt afdrukken in uw bedrijfsfolder. Zo komen u en uw bedrijf professioneel over en werkt u aan een vlotte uitstraling.

Op zoek naar een ervaren expert in bedrijfsfotografie?

Neem dan snel contact met mij op!

Personeel en eigenaars alleen
Interne werking (machines, behandeling en afwerking producten, sfeerfoto's)
Personeel en eigenaars en interne werking (machines, behandeling en afwerking producten, sfeerfoto's)
Producten (extra prijs volgens afspraak)
Incentive
Andere (gelieve bij bijkomende opmerkingen in te vullen)
hCaptcha