Uw dier vereeuwigd in een mooie fotoreeks

Bij u thuis of op locatie

Uw geliefde huisdier is uw trouwe vriend in goede en minder goede dagen. Of het nu uw kwispelende viervoeter is met wie u dagelijks een ommetje maakt, uw poeslieve kat die er altijd is voor u of uw favoriete paard; Cofre Fotografie heeft 22 jaar ervaring in dierenfotografie. Ik ben gespecialiseerd in het werken met dieren en ga tot het uiterste om uw huisdier op de gevoelige plaat vast te leggen.

Eeuwige herinnering

Een mooie fotoshoot levert prachtige beelden op. Zo is uw huisdier vereeuwigd en beschikt u bovendien over mooie foto's om in uw woning op te hangen of te gebruiken als basis voor kaartjes of prenten.

Uw dier in actie

Cofre Fotografie komt ook graag langs om uw dier in actie te zien en te fotograferen. Neemt u met uw hond of paard deel aan een wedstrijd of gaat u met uw kat naar een kattenshow? Ook dan is een fotoshoot met uw dier in actie een prachtig aandenken aan de prestaties van uw favoriete dier. Met dierenfotografie bij Cofre Fotografie kiest u voor een ervaren fotograaf die de mooiste momenten van uw dier voor altijd vastlegt.

Benieuwd naar de mogelijkheden op vlak van dierenfotografie?

Neem dan snel contact met mij op!

1 dier
Meerdere dieren
Bij u thuis
Op locatie in samenspraak met mij
Andere (gelieve bij bijkomende opmerkingen in te vullen)
hCaptcha