Portretfotografie om U tegen te zeggen

Fotograaf met humor

Huwelijken, doopsels, communiefeesten, maar ook bedrijfsfeesten: ik heb er in de afgelopen jaren ontelbaar veel op mijn palmares en ben uiterst gemotiveerd om er nog lang mee door te gaan. Waarin ik me onderscheid van andere fotografen? Mijn persoonlijke aanpak met de nodige dosis humor stelt iedereen op zijn gemak die voor mijn lens plaatsneemt. En dat is belangrijk, want wie ontspannen voor de lens staat, komt goed over op beeld. Bent u geen geboren model of niet gewend om te poseren? Dan neem ik u graag onder mijn hoede en stel u eerst op uw gemak, zodat een mooi resultaat is gegarandeerd.

Portretfotografie voor jong en oud

Wilt u graag een reeks mooie foto's laten maken van uzelf en uw gezin? Dan bent u bij mij aan het goede adres! We bekijken samen hoe we uw verwachtingen perfect matchen met een fotoshoot die de gewenste resultaten oplevert. Daarbij pas ik me aan uw omstandigheden aan en stel ik u en uw gezin graag op uw gemak. Ontspannen modellen voor de lens leveren nu eenmaal de mooiste beelden op!

Single, koppel of groep: iedereen is welkom

Portretfotografie door Cofre Fotografie in Oostende kent geen beperkingen. Bent u single en wilt u graag een reeks mooie foto's? Dan klaar ik die klus met plezier. Maar ook koppels die op zoek zijn naar een speelse, romantische en stijlvolle fotoreportage sta ik bij met een glimlach.

Ook voor gezins- en familiefoto's of beelden van een grotere groep bent u bij mij van harte welkom. Dankzij mijn vele jaren ervaring kan ik prima inschatten welke acties noodzakelijk zijn voor het allerbeste resultaat.

Benieuwd naar het resultaat?

Kom dan snel langs!

Single
Koppel
Kinderen
Gezin
Vrienden
Bij u thuis
Op locatie in samenspraak met mij
Andere (gelieve bij bijkomende opmerkingen in te vullen)
hCaptcha