Uw mooiste dag in stijl vereeuwigd

Ervaren huwelijksfotograaf nodig? Ik sta voor u klaar!

Wanneer u besluit om te trouwen, dan wilt u uw mooiste dag in de allerbeste omstandigheden laten verlopen. U investeert in een toplocatie, verzorgt alles tot in de puntjes en zet alles op alles om er een onvergetelijke dag van te maken. Daarbij hoort natuurlijk ook een huwelijksfotograaf die uw mooiste dag voor de eeuwigheid bewaart. Met Cofre Fotografie was ik in de afgelopen 22 jaar getuige van een hele reeks huwelijken die ik allemaal creatief en origineel vastlegde op beeld.

Ervaring en creativiteit

Dankzij mijn spontane en humoristische aanpak stel ik iedereen snel op zijn gemak voor de lens. En dat is vaak nodig, want vele mensen zijn het niet gewoon om voor een professionele lens te staan. Bruid en bruidegom, familieleden en vrienden; ik leid uw mooiste dag op een spontane en creatieve manier in goede banen. Zo bent u gerust, want hoe snel het soms allemaal lijkt te gaan, ik leg alle mooie beelden graag voor u vast. Zo blikt u later op een leuke manier terug op uw mooiste dag. Daarbij geniet u nog lang na wanneer u de verzameling van fijne, ontroerende en spontane beelden terugziet.

Laat u professioneel begeleiden

U doet er alles aan om uw huwelijksdag in opperbeste omstandigheden te doen verlopen. Laat daarom niets aan het toeval over en kies voor een ervaren huwelijksfotograaf. Ik heb intussen 22 jaar ervaring op de teller en ga tot het uiterste om uw mooiste dag te vereeuwigen in spontane en creatieve beelden die ook achteraf nog de nodige emoties oproepen.

Zin om kennis te maken?

Neem dan snel contact met mij op!

Opmaak van de bruid en aankomst bruidegom
Ceremonie op stadhuis
Ceremonie in de kerk of religieus gebouw
Officiële huwelijksfoto
Receptie en aankomst gasten
Avondfeest tot 2 uur na het aansnijden van de taart of de openingsdans (wat laatst volgt)
hCaptcha