Even over mezelf

Fotograaf met humor

Cofre fotografie uit Oostende staat steeds voor u klaar. Freek Couvreur heeft tonnen ervaring en biedt u een ruim aanbod aan fotografie aan. Met veel passie en gevoel legt hij de mooiste momenten voor u vast. Persoonlijke service en kwaliteit zijn Freek zijn troeven. Pas als u tevreden bent, is Freek dat ook. 

U kan bij hem terecht voor een fotoshoot met het gezin, vrienden of collega's, een huwelijksreportage, communie, doopsel, een bedrijfsevent, zaak in de kijker, food- en interieurfotografie, festivals en events, baby- en dierenshoots. Niks is teveel gevraagd.

Contacteer mij

Bekijk hier enkele getuigenissen

" Super fotoshoot gehad met een aangename fotograaf en een top resultaat. "

Margot Kandu Bambi

" Super leuke shoot! Ongedwongen sfeer, fotograaf wist ons van eerste seconde op ons gemak te stellen. Toen waren we vertrokken ... leute en plezier en top foto’s tot resultaat ! Aanrader voor iedereen, voor ons zeker voor herhaling vatbaar! "

Muisje Vanderwal

" Mooie foto’s. Aangename ervaring. Mooie herinnering aan mijn 50ste verjaardag. "

Katrien Hanssens

" Een aanrader .... was top ! "

Myriam Poppe

" Zeer leuke samenwerking met de fotograaf.
Iedereen voelde zich meteen op z’n gemak tijdens de fotoshoot. Kan super overweg met kids. Foto’s waren prachtig ! Dikke duim voor Freek Cofre. Zeker een aanrader als je het mij vraagt ! "

Jane Beernaert

" Vriendelijk Genoten met mijn gezin van deze shoot. Voor herhaling vatbaar ! "

Pascal

" Aangename en spontane Oostendse fotograaf. Weet hoe hij mensen kan laen tot leven op de gevoelige plaat. Top kerel. "

Pascal Vanderwal

" Vorige week had ik een fotoshoot met mijn hondje Nala. Ondanks het slechte weer, stelde Freek voor om op een andere locatie foto's te nemen. Hij was heel vriendelijk en sociaal, je bent onmiddellijk op je gemak bij hem. Een week later kreeg ik al alle foto's toegestuurd zoals besproken. De foto's zijn prachtig en in heel goede kwaliteit! nogmaals bedankt voor deze leuke ervaring! "

Elien Dewindt

" Super leuk om te doen en super goede foto's. "

Sven - Kelly Anthonissen - Van Dorp

" Fotoshoot voor mijn ouders is heel goed verlopen met schitterende foto’s en super service!!
Zeker een aanrader! "

Tatjana Nachtergaele

" Super foto’s. Vriendelijke fotograaf. Een aanrader. "

Fabrice Malfait

" Niets op aan te merken, integendeel ! Een echte aanrader ! Uitgebreide, duidelijke vooraf bespreking. Foto shoot heel leuk, ongedwongen, fotograaf geeft en luistert naar suggesties. Hebben ons super geamuseerd! Kortom : TOP! "

Heidi